Taas yksi viikko takana. Uusi vuosi taidetaan viettää vielä yhdessä koko perheen voimin. Valetaan tinat ja paukutellaan raketteja. Hetken aikaa kaikki on vielä kuin ennenkin vaikka ei olekaan.

Mies avasi eilen oluen. Mainitsi minulle sen olevan ykköstä.

Olen todella väsynyt. Haluaisin päästä vain kauas pois. Olotilaan, jossa ei ole mitään tunteita, ajatuksia tai tuntemuksia.

Jos keijuja ja taikoja olisi tai jos ajassa voisi palata takaisin, niin tekisinkö jotain toisin? Olisinko minä voinut tehdä jotain toisin? Olisinko jollain teolla tai sanoilla voinut estää tämän tapahtuman? Jos en olisi henkisesti kehittynyt mihinkään suuntaan tai edennyt ammatillisesti eteenpäin niin olisimmeko vielä onnellisesti yhdessä? 

Tuntuu, että meillä on ongelmia tällä hetkellä niin monella osa-alueella, että niiden selvittämisessä menisi loppuikä ja terveys. Ja lopputulos olisi kuitenkin sama. Ei kukaan ihminen voi (eikä pidä) muuttua toisen ihmisen vuoksi. Jokaisella on oikeus olla oma itsensä. Tuntea ja saada rakkautta. Ja koti, se on paikka missä jokaisella perheenjäsenellä pitää olla hyvä olla.